Популярні роли

Популярні роли

Що робить суші такими привабливими? Насамперед, це різноманітність інгредієнтів, які використовуються в даному японському блюді. Крім традиційних Маки-суші, які складаються з вареного рису, оцту, васабі, смажених морських водоростей, існують багато інших популярних роли. Надає, що рол Каліфорнія була створена більше 40 років тому в Лос-Анджелесі, щоб задовольнити потреби як західних, так і східних любителів суші. На сьогоднішній день існує види найбільш популярних ролів, які завжди затребувані в суші-ресторанах і барах Японії, західних країн і України.

Найбільш популярні суші-роли в світі

Японська кухня сьогодні популярна як ніколи раніше. Адже замовити роли можна з доставкою додому, що особливо зручно. Меню пропонованих суші у великій різноманітності, але цінителі японського делікатесу вже виділили для себе найсмачніші варіанти цього екзотичного блюда.

Ролл Дракон

Дуже популярний на території Заходу, але також в Україні. Це суші-рол, який складається на зовнішній стороні з рису, в той час як його внутрішня частина - це креветки темпура або Унаги з невеликою кількістю огірка. Зовні рфіс декорований тобіко і авокадо. Деякі кухарі і любителі суші називають дане блюдо гусеницею, тому що шматки авокадо і форма з'єднаних між собою ролів можуть нагадувати комаха. Можна переконатися в цьому самостійно, так як доставка суші Київ дозволить спробувати будь-який вид японського делікатесу.

Ролл Каліфорнія

Каліфорнійський рол був першим успішним варіантом прозахідного суші. Варений рис, маринована в оцті ікра тобіко або мойви поєднуються з різними інгредієнтами, такими як огірок, авокадо, приготоване м'ясо краба і майонез. Деякі суші - бари заміняють авокадо на манго або банан. Хоча рол Каліфорнія спочатку був створений і продавався в США, але тепер має масу шанувальників в Японії, Україні та інших частинах світу.

Ролл Філадельфія

Ролл Філадельфія є другим прозахідним суші-ролом за популярністю, який включає в себе вершковий сир в якості одного з основних інгредієнтів. Традиційно, в суші не використовують будь-які види молочних продуктів. Ролл може бути заповнений авокадо, цибулею і насінням кунжуту, в той час як копчений лосось і огірок служать відмінним доповненням.

унаги маки

Для початківців їдців суші унаги маки - гарне блюдо, щоб дізнатися японську кухню ближче. Вона виготовлена ​​з прісноводного вугра, який готується на грилі в солодкому соусі. Соус Теріякі робить його відмінним вибором, як для східних, так і західних любителів суші.

Ці лише деякі з суші, які можна покуштувати практично в будь-якій частині світу, не виключаючи Київ. Якщо ви новачок в світі суші, можливо, доведеться спробувати пару ролів, зроблених різними кухарями, перш ніж зможете вибрати свій улюблений японський делікатесу.