Роли з вугром

Роли з вугром

Хочете, щоб ваша їжа була смачна і корисна? Вибирайте роли з вугром. Ця риба одна з найпопулярніших в японській кухні. Її використовують в приготуванні великої кількості страв: смажать, коптять, роблять роли і суші. Часто багато японських сімей вибирають на тижні день, коли готуються тільки страви з цього поживного продукту. Риба має корисні властивості: поєднує в собі вітаміни РР, А, Е, фосфор, кобальт. Такі корисні елементи необхідні кожній людині. Японці навіть дарують копчене м'ясо вугра до столу, як ми - пляшку вина.

Вугор або унаги?

Давайте розберемося, як називаються роли з вугром.

В Японії «унагі» - це назва річкового вугра (не потрібно плутати з морським вугром).

У назві страв використовуються будь-які японські слова, які не завжди вказують на інгредієнти. Подивіться, як ще в нашому меню називаються роли з вугром:

Фудо - великі роли з вугром і огірком, дбайливо загорнуті в ніжний омлет;

Хонсю - до основних інгредієнтів «Фудо» додається ікра тобіко і японський майонез, а замість омлету рис закріплюється хрусткою паніровці.

Хонсю - це Японський острів, який займає 60% всієї країни. Так як японці дуже люблять вугор, тому страви з цим продуктом ми дали таке величну назву!

Харчуйтеся правильно і зі смаком!

Хочете мати більше вільного часу, який можна провести з сім'єю або займаючись улюбленою справою? Просто довірте нам приготування їжі за вас.

Ми доставимо смачні і корисні страви на будинок. Ви зможете вишукано харчуватися і при цьому не витрачати часу на складні рецепти.

Оформіть замовлення на сайті grizzlee.com.ua, і ви насолодитеся смачними ароматними стравами японської кухні не виходячи з дому!