Азіатська кухня

Азіатська кухня

Азіатська кухня набуває все більшої популярності в світі, а незвичайні смакові поєднання назавжди запам'ятовуються сучасним гурманам.

У чому відмінність азіатської кухні?

Особливість азіатської кухні в тому, що всі страви готуються виключно з натуральних продуктів, які в процесі приготування піддаються мінімальній обробці, що дозволяє зберігати максимум користі і натуральності! Крім того, страви азіатської кухні виділяються широким використанням різних запашних спецій, різноманітних морепродуктів і овочів. Сервіровка азіатських страв також незвичайна. Барвиста подача залишає неймовірне враження і миттєво викликає апетит!

Примітно, що для азіатської кухні також характерно таке явище, як «сезонність». Традиційно для кожного сезону прийнято подавати строго певні страви. Але в Grizzlee ви можете замовити будь-яку страву, не дивлячись на пору року!

Неймовірний смак азіатських страв

У приготування оригінальних азіатських страв прийнято використовувати ароматні східні спеції, застосовуючи їх в самих неймовірних комбінаціях. Також використовуються і соуси, що дозволяє насолоджуватися оригінальними кисло - солодкими яскравими смаками, відчувати притягальну пряність і гостроту азіатської кухні.

У стравах кухні Азії не культивується окремий продукт, як, наприклад, риба і рис в японській кухні. Азіатська кухня щедро використовує і ніжну свинину і соковиту яловичину, рідкісні морепродукти, різні овочі, зелень, класичний рис, а також рисову і гречану локшину.

У Grizzlee ви можете замовити з доставкою додому та покуштувати унікальні азіатські страви!